Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
1937
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Turkent Yıldırım Sonrası Hız Düşüşü (2. sayfa)
G
5 yıl
Yarbay

Beş yıl da çok uzun bir süre hocam esasen. Yağmur, kar, güneş gibi birçok faktör var kabloların sağlığını etkileyen. Zamanla deforme oluyorlar haliyle. Özellikle dış cephe için böyle bir problem daha olası tabiki. Benimkisi tavsiyeydi hocam sadece. Siz bilirsiniz elbette ki.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Fire.Sword
F
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

yardımcı olmaya çalıştığınızı biliyorum hocam, tavsiye için teşekkür ederim ama saha dolabından evlere gelen sokaktaki kablolar çok daha eskiler. 20 yıldan daha eskidir. onları ne yapacağız kesinliğini bilmiyorum ama belki bu yüzden saha dolabı ile ev arasında ortalama 200 metre olmasına ve kablo dolanmadan dümdüz yol boyunca gelmesine rağmen, altyapı sorguladığımda mesafe 400 metre, hız. 37 mbps çıkıyor. ama gerçekte o kadar mesafe olmadığından ben 60 mbps alabiliyordum. hatta modemi evin prizine değil de direkt türktelekom'un kablosuna bağladığımda 70 küsür mbps gösteriyordu. şimdi prizde 22, telekomun kablosunda 24 mbps bakalım artık arıza kaydı nasıl sonuçlanacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
G
5 yıl
Yarbay

Rica ederim hocam. Dediğin gibi yer altındaki kablolar veya havai kablolar çok eski. Benim şu an kullandığım vdsl internetin de kabloları yirmi yaşından daha fazla. Bir kısmı yenilendi ama genel olarak eski kablo. Yine de vdsl ile yüz megabit alınabiliyor, sevindirici bir şey tabi. Modem arayüzünde zaman zaman 70,80,90 a düşebiliyor bazen. Ancak bağlantı hızım 24 olduğu için çok da sorun etmiyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @Fire.Sword
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.