Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
161
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turkcell Wi-Fi İstikrarsız Çalışıyor
G
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

VDSL Turk Telekom’da da böyleydi. TurkNet GigaFiber’e geçtim yine aynı. Turk Telekom bakır hatır diye şey ettim ama bu sefer FİBER’e geçtim. Wi-Fi de 300-400Mbps hız veriyor, e stabil bir VoWiFi hizmetinin istediği hızın 100’lerce katını veriyor ev interneti. Şebeke şarj yemesin, hem de ev biraz kör nokta ara sıra şebeke 2g-3G gidip geliyor diye VoWiFi kullanıyorum.

Ama aradıkları zaman bana ulaşamıyorlar. Ben onları sorunsuz arar iken onlar beni arayamıyor. Bazen de birisini aradığım zaman dıııt (çaldığına dair ses) çıkmıyor. Turkcell sanırım VoWiFi’de istikrarsız.

2. ve 3. hatlarımda; Türk Telekom ve Vodafone VoWiFi’de sorunsuz kullanım yapabiliyorum. Aynı şekilde BIMcell’de bile sorunsuz kullanabiliyorum. Sırf taahhüt var diye Turkcell kullanıyorum. Bittiği gibi TT veya Vodafone’a geçeceğim faturalı tarife olarak.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 28 Aralık 2022; 5:38:54 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.