Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1815
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turkcell onayım olmadan tarifemi değiştirdi.
A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 16.06.2012 tarihinden beri gençturkcell ben yaptım 500 paketine aboneyim. her yöne geçerli 500 dk. olan paket. 22.08.2013'de turkcellden bir müşteri temsilcisi aradı ve 21 TL olan paket ücretiniz 23 TL olacak, 12 ay taahhüt verirseniz 1 yıl daha aynı fiyattan kullanabilirsiniz dedi. tarifeden memnun olduğum için tamam dedim. fakat birkaç dakika sonra tekrar aradı, benim önerdiğim kontrat 250 dk heryöne, 250 dk turcellilerle olan tarife içindi fakat sizin tarifeniz her yöne 500 dk imiş, isterseniz kontratı iptal edelim dedi. ben de iptal edin dedim. telefonuma kontratın iptal edildiğine dair mesaj geldi. ben konu kapandı sanırken, 10.09.2013 tarihinde telefonuma 250dk heryöne, 250 dk turkcellilerle ben yaptım 500 paketiniz kullanıma açılmıştır şeklinde mesaj geldi. hemen müşteri hizmetlerini aradım, turkcellin internet sitesinden şikayet mesajı gönderdim. bugün arayan bir müşteri temsilcisi yapılan yanlışlıktan dolayı defalarca özür diledi ancak müşteri alımına kapanan bir tarife olduğu için tekrar aynı tarifeye döndürmelerinin mümkün olmadığını söyledi. ne kadar ısrar etsem de geri dönüşün teknik olarak mümkün olmadığını söyledi.

Bu durumda, benim tarife değişikliğiyle ilgili hiçbir talebim olmadığı halde, tarife değişikliğine onay vermediğim halde tarifemi değiştirdiler. Benim bu konuda nasıl bir yaptırım uygulayabileceğim konusunda fikri olan var mı? Dünden beri bir sinir harbi içindeyim, lütfen yardım edin.



F
11 yıl
Yarbay

Eğer eski tarifeye geçiremiyorlarsa size ek heryöne 250dk tanımlamaları gerekir. Yada eski tarifenizin şartlarını içeren başka tarifeyi aynı ücretle vermeleri gerekirdi. Bu konuda ısrarcı olun birini mutlaka uygulayacaktır.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sayın FaTeeh, müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm, hatanın kendilerinde olduğunu kabul ediyorlar, çok üzgünüz, çok özür dileriz ama yapabilecek bir şey yok diyorlar. Sanki ben kendim geçemeyecekmişim gibi isterseniz mevcut tarifelerden birine geçirebiliriz diyorlar. Ben sinirden patlıyorum ama umurlarında değil.




Bu mesajda bahsedilenler: @FaTeeH
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.