Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
76063
Tıklama
0
Öne Çıkarma
turkcell -cepten internet- ayarları
G
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

selam arkadaşlar, yeni telefonuma gprs ayarı yapmak istiyorum, ve ewap yazıp 2222'ye gönderiyorum türkcell wap-data ayarlarını gönderiyor fakat gprs yani cepten internet ayarlarını kurmak için sitesinden ayarlar yapmak gerekiyor herhalde bunu mesaj ile yapmak mümkün değil mi? eskiden bir çeşit yolluyordu sanırım turkcell ben hiç diğer tellerim için elle ayar yapmadım. lütfen yardımcı olun arkadaşlar gprs'e girmem için illa elle ayar yapmamam gerekiyor diye umuyorum.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...



T
16 yıl
Binbaşı

Ayarları sorunsuz yapmanız içinwww.turkcell.com.tr Online İşlem Merkezinden Telefon Marka ve Modelinizi seçerek ayarlarınızı almanızı tavsiye ederim.

Mesaj ile Cepten İnternet ayarını almak istiyorsanız. INTERNET yazıp 2222 ' ye mesaj gönderiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Onbaşı

yada müşteri hizmetlerini ara



İ
12 yıl
Er

yaklasık 1 saat önce facebook paketi yaptım ama girdiğimde ne durum ne de mesaj yazabiliyorum yani yazılmıyo görünmüyo gönderemiyorumda. çok sinirlendim nedenini biliyorsanız cevaplayın lütfeen simdiden tesekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.