Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
844
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TÜRK TELEKOM ALTYAPI SORUNU
A
6 yıl (99 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

iyi günler bir sorunum vardıda yardımınız olursa çok sevinirim.şimdi benim oturduğum binanın 50 metre ilerisinde yeni bir bina yapıldı oranın aldığı altyapı hızı
< Resime gitmek için tıklayın >

buda benim aldığım altyapı
< Resime gitmek için tıklayın >

ben bu fiber olaylarından çok anlamıyorum ama komşu binada saha dolabı 0 metre yazıyorken bende niye 2 km ye yakın mesafe yazıyor? birde o binadaki saha dolabına ben bağlanabilir miyim?

tanıdıklarıma danıştığımda senin bina eski vdsl bile getirmezler diyor bu durum bana çok koyuyor. istanbul pendik gibi bir yerde yıllardır adsl e mahkum bırakılıyoruz ama karşımızdaki bina fiber kullanıyor.



A
6 yıl (99 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

birde o binadaki saha dolabına benim hattı bağlatabilir miyim öyle bir şey varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
6 yıl (34682 mesaj)
Yarbay

O tarz bir uygulama yok maalesef.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ali ekinc1
G
6 yıl (34682 mesaj)
Yarbay

Bazen binalar yan yana olunca olabiliyor sadece.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ali ekinc1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.