Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
100
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turk.net İçin 1000 TL'ye Kadar Modem Önerisi
B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evde şuan Superonline kullanıyoruz, yakın zamanda sözleşmem bittiğinden dolayı Turk.net'e taşıyacağım.

Evde 3 mobil cihaz, 2 bilgisayar ve 1 akıllı televizyon aracılığıyla internete bağlanıyoruz. Sorun yaşamayacağımız kaliteli bir modem var mı yoksa Turk.net'in verdiği modem yeterli olur mu?

Teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotha -- 9 Ekim 2021; 13:2:44 >

T
4 yıl
Binbaşı

Hocam ISS nin verdiği modem donanım olarak çok güzel fakat 1000₺ bütçe ayırdıysanız Keenetic Hero DSL tavsiye ederim.
Donanım ve yazılım olarak kusursuza yakın.
Her iki modemin çoklu cihaz başarımları harika, bu konuda çekinceniz olmasın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 9 Ekim 2021; 13:14:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.