Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
301
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tüm Sinyaller Aniden Söndü???
A
13 yıl
Er
Konu Sahibi

2012 model aracımın bu gün far arıza lambasının yandığını gördüm. Birde baktım ki tüm silyaller ve firan ikaz lambaları yanmıyor.

Sağ-Sol sinyal
Dörtlüler
Firen ikaz

Yalovada oturuyorum servis Kocaelide bayan getirin bakalım dedi. Ancak basit bişi "fiş-miş çıktıysa" o kadar yol gitmeyeyim sizce arıza ne olabilir.

Uzman arkadaşlardan yardımınızı bekliyorum.



T
13 yıl
Yarbay

Sigorta veya müşür arızası olabilir.Bulunduğunuz yerde Ford servisi varsa özel, arıza tespit cihazı ile baksın,eğer değişecek parça pahalı ise garanti kapsamında gider değiştirirsiniz yok eğer bir sigorta ise ucuz parça gitmeye değmez.Sadece dikkat etmeniz gereken hangi sigorta arızlandı ise onun değerinde amperlisini takmaları.Ellerinde yoksa ki genelde olmuyor daha yükseğini takabiliyorlar.Sigortaların üzerinde yazar kaç amper olduğu eğer emin olamıyorsanız arızalı sigortaları alın,bir ara servise gittiğiniz zaman kontrol ettirisiniz doğru olanları mı değiştirdiler diye.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.