Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
138
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tüketici Hakem Heyetini Kazanınca Ne Yapılmalı
G
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Araştırmadığım yer kalmadı bulamadım beni kandıran ingilizce kursundan para iadesi istedim kazanırsam parayı nasıl alacağım?



L
geçen yıl
Yüzbaşı

Ilamli icra ile alirsiniz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
geçen yıl
Yarbay

İcra takibi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
geçen yıl
Onbaşı

Eğer ingilizce kursu size yanıltıcı veya yanıltıcı bilgi verdiyse ve siz de bu nedenle para iadesi talep ediyorsanız, öncelikle durumu belgeleyen tüm kanıtları toplayın. Daha sonra, söz konusu kursa yazılı bir talep göndererek para iadesi isteyin. Eğer kurs size yanıt vermezse veya talebinizi reddederse, bir avukatla görüşerek hukuki yolları araştırabilirsiniz. Mahkeme kararıyla kazanırsanız, para size ödenecektir. Ancak, hukuki süreçlerin zaman alıcı ve maliyetli olabileceğini unutmayın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

değerli yorumunuz için teşekkür ederim hayatımda karakola adım atmamış polise selam vermemiş insanım hukuki süreç hakkında bilgim sıfır
şimdilik sadece tüketici hakem heyetine faturayla birlikte başvuruda bulundum e-devlet üstünden bakalım süreç nasıl ilerleyecek




Bu mesajda bahsedilenler: @Dilek Karakuzu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.