Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
170
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TTNET yalin internet hakkinda acil (yarin icin)
K
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bugun ttnetin bayisine gittim normalde 72 tllik 75 GB AKK 16 mpbs baglattiracaktim eski aboneyim bunlar bana sadece kampanya urunu sattiklarini tek halinde satmadiklarini soylediler bayi olduklari icin daha sonra 60 liraya 12 ay taaddutlu YALIN adsl universite ogrenci kampanyasi oldugunu soylediler ama ben interneti hep modem ile kullandigim icin yalin adsl yi karisik anlattilar ve ben anlamadim

Simdi bizim evde telefonda var ama nedir bu yalin adsl bu adamlar gelip benim evime modemimi bilgisayarimi ne tanitacaklarmis kablomu felan cekeceklermis nedir bu tam olarak hiz farki olurmu??? Ve ya modemi bilgisayi tanitacagiz felan derken sadece 1 bilgisayardan mi internete giris mumkun olacak? Normal adsl farki detayli anlatirsaniz sevinirim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 yıl
Yüzbaşı

Eğer telefon hattınız varsa yalın adsl almanıza gerek yok. Yalın adsl ev telefonu istemeyen aboneler için. Aradaki tek fark bu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Yarbay

Sakın bayiden başvuru yapmayın, adamı kandırıyorlar. Gidin türk telekom ofisine ordan abone olun.

Ben geçen yıl paket değişikliği için gittim bayiye adam bu aboneliği iptal edelim sana yeni abonelik açalım diyor, ya ben paket değişikliği için gelmişim sen bana yeni abonelik yapmaya çalışıyorsun.!!!

Şuan evde halihazırda telefon ve internet aboneliğiniz varsa gidip türk telekoma istediğiniz pakete geçin..



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben en iyisi turk telekom ofisine gideyim tesekkurler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.