Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
899
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ttnet yalın internet hakkında
M
13 yıl (216 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

yaz için evime internet bağlatmak istedim , ttnet bayiine gittim başvurumu aldılar ve 1-2 saat sonra beni arayıp yalın internet veremeyeceklerini , bulunduğum bölgede fiber olduğunu söylediler. yalın internet için bölge şartı yok diye biliyorum. bu konuda bilgisi olanlar beni bilgilendirirse sevinirim.

imla

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracdemir -- 27 Haziran 2013; 15:57:40 >

C
13 yıl (3719 mesaj)
Yarbay

fiber olan bölgelerde adsl kaydı almıyorlar diye biliyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl (216 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

hocam fiber bölgeye yeni geldi .başvursam kutusuydu kablosuydu derken yaz biter d-smart 'a başvursam bağlarlarmı ki acaba ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl (9057 mesaj)
Yarbay

Öncelikle D Smart'ın daha geç bağlayacağına dair iddiaya bile girerim. TTNet kötü bir firmadır kabul ama yeni aboneliklerde fiber dahil en fazla 8 iş günü içerisinde geliyorlardı. Bende ADSL vardı, hipernet 3'lüden yararlanmak istediğimi söyledim akşam üzerine doğru geldiler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.