Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
105783
Tıklama
2
Öne Çıkarma
TTNet(Türk Telekom) Modem Kullanıcı adı Ve Şifresini Bulma Öğrenme
N
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Türk Telekom(TTnet) Modem Arayüz Kullanıcı Adı Şifresini Bulma
İhtiyaçtan dolayı modem arayüzüne girmek zorundasınız ve kullanıcı adı – şifrenizi hatırlamıyorsunuz. Eğer şifrenizi değiştirmediyseniz bir nebze şanslısınız. Aşağıda bazı fabrika ayarlarından gelen şifrelerden paylaşacağım , bunları deneyerek bulabilirsiniz.

kullanıcı adı : admin – şifre : ttnet

kullanıcı adı : admin – şifre : admin

kullanıcı adı : admin – şifre : turktelekom

kullanıcı adı : admin – şifre : 1234

eğer bunlardan biri değilse yüksek ihtimalle şifrenizi değiştirmişsinizdir. bu durumda modemi resetleyip fabrika ayarlarına döndürmeniz gerekir.



Modem Nasıl Fabrika Ayarlarına Döndürülür / Resetlenir ?

< Resime gitmek için tıklayın >
Modeminiz eğer Türk Telekom modemiyse arkası bu şekilde olacaktır. İmleç ile gösterilen yere iğne,kürdan veya bilumum sivri uçlu bir cisimle modemin ışıkları sönüp yanana kadar basılı tutun. Modem tekrar kendine geldiğinde artık fabrika ayarlarına dönmüş olacaktır.

Modemi bu şekilde olmayanlarda resimdeki gibi genelde üstünde nadiren sağında veya solunda reset yazan bir delik bulup aynı işlemi uygulayabilirler. Bu işlem gerçekleştiğinde modeminizin arayüz kullanıcı adı – şifresi aşağıdaki türlerden biri olacaktır.

kullanıcı adı : admin – şifre : ttnet

kullanıcı adı : admin – şifre : admin

kullanıcı adı : admin – şifre : turktelekom

kullanıcı adı : admin – şifre : 1234



TTNet Modem @ttnet uzantılı kullanıcı adı ve şifreyi bulma
Bu durum genelde modem bilgilerini yedeklemeden modemi fabrika ayarlarına sıfırlayanların başına geliyor. Önceden olsa tam bir çile olan bu durum Türk Telekom’un yeni hizmeti sayesinde çok kısa bir sürede çözülebiliyor. İhtiyacınız olan tek şey hizmet numaranız.

İnternet kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenmek için 6606’ya SIFRE yazarak boşluk bıraktıktan sonra mesaja hizmet numaranızı ekleyerek gönderebilir, internet kullanıcı bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Yani şu şekilde olacak

SIFRE hizmetnumarası

bu mesajı 6606’ya göndereceksiniz.

peki hizmet numaranızı bilmiyorsanız ne yapacaksınız ?



TTNet Hizmet Numarası Öğrenme
Eğer elinizde fatura varsa aşağıda kare içine aldığım numara sizin hizmet numaranızdır. Eğer elinizde fatura yoksa 444 1 444 numaralı telefonu arayarak öğrenebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >



Umarım makale faydalı olmuştur , sorularınız olursa yorumlarda belirtebilirsiniz.

kaynak : https://www.burakgultekin.com.tr/bilgisayar/ttnetturk-telekom-modem-kullanici-adi-ve-sifresini-bulma-ogrenme/



D
6 yıl
Yüzbaşı

basit ve yararlı bir konu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.