Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
323
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ttnet nakil yaptırdık ttnetten aldığım voip hizmetim kesildi.
F
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

TtNet daha önce voip almışdım sabit telefon ama voip ile çalışan. şu linkde ki hizmet
https://kurumsal.turktelekom.com.tr/internet/destek/sss/sayfalar/internet-uzerinden-ses-hizmeti.aspx#:~:text=444%205%20444%20T%C3%BCrk%20Telekom%20M%C3%BC%C5%9Fteri%20Hizmetleri%20%C3%BCzerinden%207x24%20destek%20alabilirsiniz.

daha sonra taşındığımız için nakil yaptırdık ozaman ADSL kullanıyorduk yeni taşındığımız yer de hizmet Fiber olarak açıldı ama hizmet açıldıkdan sonra voip telefon çalışmadı. aynı anda türktelekomdan da sahit hat kullanıcısıyım adsly bağlı sabit hattım da var sabit hattım voip olarak bağlı gözüküyor ama diğer ttnetten olan voip numaram hala yok ttnet yetkilileri konuyu dikkate almamaktadırlar. ttnet voip hizmeti aylık ücreti 5 tl aylık 100dk heryöne olarak çalışıyordu türktelekom sabit hattımdan ayrı bir numarası vardı. numaramı daha önce whatsaba kaydemiştim whatsappda numaramı kullanıyorum ama nakil oldukdan sonra numaram hala açılmadı. konu üzerinden 10 ay geçti hala geri dönüş olmadı.



X
4 yıl
Yarbay

Btk tüketici adresine yazdınız mı?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

F
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

yazim. ttnet firmasi sürekli ayni cevabi veriyor.

cevap nakil hizmetiniz yapilmisdir. anlik sistem sorunu nedeni ile voip aboneliginiz iptal olmusdur. deniliyor. paket satisa kapali oldugu icin yeniden aktif edilemiyormus. paketimin ucreti heryone 100dk 5₺ ydi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.