Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
223
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ttnet Arıza Tespiti
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi günler. Ttnet'e arıza tespitinde bulunmuştum 16 mbit internet kullanıyorum ancak 1 aydır hızım 4 mbit akk aşımı olmadığı halde. Asıl sıkıntı arıza tespiti için istekte bulunduğumda internetimin kesilmesi. Bu normal mi? Arıza tespitinde bulunurken internetin kesilmesi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
8 yıl
Teğmen

şöyle kardeşim hızın 16 mbit diye 16 mbit hız alacaksın diye birşey yok malesef. bulunduğun bölge ne destekliyorsa onu verirler desteklemiyordur sen bence altyapı değişimi için telekom müdürlüğü ile görüş direk.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
8 yıl
Yüzbaşı

Modemin asusmu ?



F
7 yıl
Er

hiç bir alakası yok.alttaki arkadaşın dediği gibi 16 mb paketi diye bir paket yok,16 mb'ye kadar esnek paket var biz o paketlere imza atıyoruz,o nedenle 4 mb ile 16 mb arasında esnek hız verebilir türk telekom.ancak internet sinyali alamıyorsanız arıza kaydı vermeniz gerekmekte.eğer bilmiyorsanızhttps://telefoninternet.net/ttnet-ariza-kaydi-nasil-bildirilir/ buraya bakabilirsiniz.
Bu arada akk aşıldığında hızınız isterse 100 mb olsun otomatik olarak 3 mb altına düşer.birde eğer arıza kaydı verdiğiniz halde arızanız hala giderilmediyse sosyal medyalarına da arıza kaydı bırakmanızı tavsiye ederim.umarım faydalı olmuştur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.