Arkadaşlar 2 buçuk yılın sonunda tt ekipleri bu ocak ayında kazı yapmıştı dünden beride saha dolabından binalara kablo çekiyorlar sorum şu kablo çekme işlemi bittikten sonra artık hizmet alabilirmiyim bayrama kadar kablo çekme işlemi biter dediler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
valla bu telekomun ne yaptığı belli değil. bizim de 2 hafta önce kablo çekildi. Kablo çekildikten 1 hafta sonra aktivasyonu yapılır kullanabilirsiniz dediler. 2. hafta bitti hala bir hareket yok. Forumdaki arkadaşlar 2-3 aya biter diyorlar. bol şans hepimize.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >