Beyler Trendyol'dan Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition aldım. Birkaç saat önce elime geçti, biraz inceledim. Bir süredir kullanan tecrübe eden var mı bu aleti? Hakkında çok fazla iyi ve kötü yorumlar var bu sebeple endişeliyim biraz.
aliexpressten almistim sesi 24 watt tribit maxsound plus tan daha dusuk ve detay az kardesime verdim i phone 6 ile kullanirken kilitleniyordu android tel ile olmuyordu. Daha sonra sattim. Biraz daha pahalı ama anker soundcore motion plus tavsiye ederim. Guclu dinamik detaylı sesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 17 Ocak 2021; 8:48:10 >
Aleti iade etmeye karar verdim. Kısık seste ıslık sesi baş ağrısı yapıyor. Dayanılacak birşey değil. Anker'i de araştırdım ancak ondan da bass konusunda memnun kalmayacağıma kesin gözüyle bakıyorum. Genel olarak bass lar daha belirgin olduğunda memnun kalıyorum. Jbl charge 3-4 te de daha dengeli bir durum var ve kesinlikle istediğim bu değil. Tronsmarttaki gibi pratik bir ekolayzır tuşu olmasa da Bass modu mevcut yine. Bass modunda kurtarır belki. Sony srs xb43 olabilir ama 3 kilo ağırlığa sahip. Bu sebeple olmaz. Amaç kısık seslerde de düşük frekansları hissettirmesi, o yankıyı verebilmesi, derin basları verebilmesi çok önemli. Mesela kulaklık olarak yıllarca Lg g3 kulaklığı kullandım ve gayet tatminkârdı.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.