Normalde alınan ürünler siparişlerime düşerdi. Fakat bu kez aldığım 2 ürün siparişlerime düşmedi. Sizce ne yapmam gerek NOT:Alışverişi trendyol cüzdandan yaptım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Trendyol son zamanlarda baya sıkıntılı olmaya başladı. Ben 2 tshirt söylemiştim 1.5 ay kargoya verilmedi. En az 10 kere müşteri hizmetlerini aradım sürekli oyaladılar en son dedim ki devir youtube devri 500.000 aboneli kanalım var siz bilirsiniz sonra şak diye para iadesi yapıldı. Anlamadım yani ne yapmaya çalışıyorlar.
NOT:Alışverişi trendyol cüzdandan yaptım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >