Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
166
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Traveland Turizm
M
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Traveland Turizm 2016 yılında bireysel ve kurumsal ihtiyaçlara özel çözümler geliştirmek amacıyla kurulmuştur. Traveland turizm A grubu Türsab belgesi ile müşterilerine hizmet vermektedir. Traveland Profesyonel Kadrosu ile müşterilerine sıkıntısız hizmeti misyon haline getirmiştir.

Dünya genelinde iletişimde olduğumuz çözüm ortaklarımız, konusunda deneyimli, uzman ve dinamik ekibimizle yurtiçi ve yurtdışında birçok firmaya kurumsal ve bireysel hizmet sunarken en uygun bütçe yönetimiyle, en kaliteli hizmeti ve maksimum müşteri memnuniyetini hedefleriz.

Bilgi ve deneyimimizle takım çalışmasının ve güçlü iletişimin başarıya giden yolun en önemli basamakları olduğuna inanarak sorumluluk bilinci ve motivasyonu yüksek, takipçi, başarıya olan tutkusu ile her zaman gelişime ve değişime açık takım arkadaşlarımızla sizlere hizmet vermekten memnuniyet duymaktayız.

Traveland Turizm'in Sizlere Verdiği Hizmetler Arasında;

Yurtiçi uçak bileti satışı, Yurtdışı uçak bileti satışı, Otobüs Bileti Satışı, Hızlı Tren Bileti Satışı, Deniz Otobüsü Bileti Satışı, Otel & Tur planlamaları, Rent A Car hizmeti, Yurtdışı Fuar Gezileri bulunmaktadır.

Web: Traveland Turizm

Mail: info@traveland.com.tr

Telefon: +90 850 304 03 58

Adres: Kartaltepe Mahallesi, Belediye Hekimi Sokak, No:12/1 Bakırköy / İSTANBUL

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufe -- 16 Kasım 2018; 15:6:40 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.