Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
187
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Transformers: Rise of the Dark Spark Bu Yaz Geliyor
B
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi



     Yeni Transformers oyunu Rise of the Dark Spark, 24 Haziran'da bizlerle. Üstelik PC, PS3, PS4, X360, Xbox One, Wii U ve 3DS platformları için aynı anda çıkacak.
 
      Oyunda dört kişilik bir co-op modu da bulunacak. Ayrıca Rise of the Spark'ta 40'ın üzerinde oynanabilir karakterin yanı sıra önceki Transformers oyunlarından farklı olarak yeni bir seviye atlama sistemi de olacak. 
 
     Oyunun 3DS hariç bütün sürümlerini Edge of Reality, 3DS sürümünü ise WayForward geliştiriyor.




S
10 yıl
Binbaşı

Vay arkadaş oyunculuk ne dereceye gelmiş! Oyunun tüm platformlara aynı anda çıkmasını ayrıcalık sayıyoruz artık. Teşekkürler Ubisoft, Teşekkürler EA.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

O
10 yıl
Binbaşı

tek ps vita yok 3ds kaldırıyorda ps vita mı ya yapamıyorlar sony yaktı bizi boşuna aldık elimizde patladı resmen ara sıra oyun yapıyor o kadar gerisi hep port aferin



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

B
10 yıl
Yarbay

film oyunu ise:kötü
war for-fall of cybertron ise iyi bir oyun geliyor!



B
10 yıl
Yarbay

3DS sürümü büyük ihtimal farklı olacak.PSVITA'da da lego oyunları , batman falan hep öyleydi.En azından 3DS sürümünü PSVITA'ya daga grafikli olarak çıkarabilirler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.