Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1128
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Transferwise (Paypal Alternatifi)
T
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Benim gibi freelance iş yapanlar gibi paypal’ın kapanmasından sonra her türlü internet ödeme yöntemlerini denedim ve hepsinde zaman zaman sıkıntılar yaşadım. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile Transferwise ile tanıştım. Kur çeviri ücreti, transfer ücreti gibi konularda çok uygun buldum, nerdeyse paypal kadar ucuz bir yöntem.

Mobil aplikasyonunu çok başarılı buldum, yaptığınız işlemleri aşama aşama görebiliyorsunuz, ve size vaad ettiği zamanda para alıcıya ulaşıyor. Şu ana kadar 1000€ kadar transfer yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Uygulama, alıcı için belirtilen ülkelerde bir banka hesabı açıyor ve para o hesaba yatırılıyor. Böylelikle işlem gayet hızlı ve güvenli gerçekleşiyor. Küba dışında nerdeyse her ülkeden ödeme alabildim, dolar hesabı açamıyorum burada da ne yazıkki fakat bende Euro üzerinden ödeme alıyorum. Ödeme almanız için kimlik kartınızı onaylatmanız gerekiyor, para göndermek için ise herhangi bir onaya ihtiyacınız yok. Aşağıdaki linkten kayıt olursanız, ilk 500 GBP değerinde gönderileriniz için ücret almıyor. Eğer websitesinde zorlanırsanız, linke tıkladıktan sonra üye olun ve mobil aplikasyona geçiş yapın.


https://transferwise.com/i/orcuna5



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar 6 ay boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadım, arada kontrol etmeleri gerekiyor ve para elinize maksimum bir gün sonra ulaşıyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.



B
4 yıl
Teğmen

Yurtdışından 4000 TL civarında bir alışveriş yapacağım. Bildiğiniz gibi yurtdışı alışverişlerde taksit uzun yıllar önce kaldırıldı. Bu alışverişi herhangi bir şekilde taksitlendirmek için bir yol var mıdır bildiğiniz?

Elimde limit sorunu olmayan YapıKredi World kartım var ama almak istediğim şeye tek seferde 4 Bin TL'yi bağlamak istemiyorum.

Bildiğiniz ya da kullandığınız bir yöntem var mı? Kısaca araya bir başka ödeme yöntemi sokup ödemeyi taksitlendirebilir miyim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Yüzbaşı

Eğer şu günlerde transfer yapmak isteyen varsa yardımcı olabilirim.Referral programını tamamlamak için sadece 1 kişi eksiğim kaldı transfer yapacak kişiye ekstra 30tl yollayabilirim. Artı olarak olarak ilk transferden ücret almıyor 50-60 liralık transfer ücreti ödemiyorsunuz.



4
4 yıl
Yarbay

Arkadaşlar Kesinlik le tavsiye etmiyorum 8 günde mi gider para cok büyük bi rakamda degildi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yüzbaşı

Transferwise ile Amerika’ya transfer yapmak istiyorum.

1250 TL Komisyon aliyor.

Finansbank ise 60 tl ama tabiki sonraki kesintilerde olacaktir. Ama yine de 1250 Tl yi gecermi? Nerede allanip pullanan Tw anlamadim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
2 yıl
Teğmen

Merhabalar normalde öyle bir ücret çıkmaması lazım. Siz muhtemelen USD-USD olarak yapmaya çalıştınız. Gönderim şekliniz şöyle olsun, TR-USD şeklinde. Bu şekilde komisyonlar çok çok uygun oluyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @alvarez
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.