Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1067
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Trafik tespit tutanağı
I
15 yıl (149 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar bir sorum olacak bir gece ara sokaklarda bi kavsakta bir aracın arka tamponunun yanına çarptım büyük bir hasar falan olmadı kendi aracımda da herhangi bir şey yaptırtmicam zaten fakat tutanak tuttuk işte arkadan çartım diye imzaladık falan. Şimdi bu olay bnm başıma bir iş açar ı bir ceza falan ya da benden bi para çıkar mı ya da o adamalr bir sahtekarlık yapabilirler mi bunu soracaktım fotoğraf falan da çekilmedi.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
15 yıl (2753 mesaj)
Binbaşı

tuttugunuz tutanakta çarpma şeklini falan belirtip hasarın cok az oldugu yada olmadıgını yazıp ımzaladıysanız bişey olmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl (1526 mesaj)
Binbaşı

Hasar meblağına göre trafik sigortanın yenilemesinde %20-40-60 oranında sürprimle karşılaşırsın. Başka birşey olmaz.
Geçmiş olsun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.