Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
467
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Trafik sigortası yardım
A
10 yıl (42 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle herkese selamlar sizden bi yardım istiycem bu gün aracımla bi kazaya karıştım ve büyük bi ihtimal karşı taraf suclu cıkacak ögrenmek istedigim aracı exper gördükten sonra kendm yaptırıp parasını sigortadan alabilirmiyim yoksa sigortanın gönderecegi parcaları beklemek zorundamıyım bu konuda gercekten bilgili biri yardımcı olabilirmi teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
10 yıl (58 mesaj)
Çavuş

Sen yaptırıp alamazsın dostum. anlaşmalı tamirciye veya yetkili tamirciye Exper gelir değer biçer. araban yapılır. parasını tamir eden kişi alır.






Anadolu , Sompo Japan , Axa , Allianz Liberty,Ak,Ankara,Neova,Halk,Sbn,Ergo,Orient,Hdı,Doğa,Koru ve Ray sigortanın acenteliğini yapıyorum.15 ayrı firmadan en ucuz fiyatları 10 dakikada verebiliyorum.
sigorta teklifleri için bana ulaşabilirsiniz.
Bu yüzden sigorta işlemleri ile ilgili bütün sorularınızı burdan veya iletişim numaralarından cevaplayabileceğime inanıyorum.

Herkese kazasız sürüşler .

Mls Sigorta Aracılık Hizmetleri.
Nedim SERT
0212 497 00 80
0532 626 86 50
Whatsup'tan iletişime geçebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.