Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
207
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Trafik sigortası ve Kaskomuzu yenileteceğiz yardım
B
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar herkese,

Clio 4 1.5 dci icon 2016-2017 model aracımız için trafik sigortası ve kaskomuzu yenileteceğiz biraz bilgi sahibi olmak istedim.

Araç şuanda neova sigortaya bağlı kısa süre içerisinde sona erecek. İnternette çok iyi yorumlar olmadığını farkedince değiştirmek istedik. Aklımızda allianz sigorta var nasıldır sizce? Ek olarak garantinin vs de sigorta seçenekleri var önerir misiniz?

Aracın herhangi bir kazası veya kaydı yok ortalama ne kadar fiyat çıkar acaba teşekkürler şimdiden



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
4 yıl
Yarbay

Ortama bir fiyat asla yoktur. Herkes için çıkacak fiyatlar farklı olmaktadır.

Allianz ,Anadolu , Axa ,Sompo Japan , Groupama ,Ray, Mapfre, Halk gibi firmalar sektörün sorunsuz ve büyük firmalarıdır. Buralardan gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.



D
4 yıl
Binbaşı

Merhaba,

Neova sadece, kooperatif üsulu çalıştığından dolayı düşündürmektedir. Onun haricinde tüm sigorta şirketleri Hazine müsteşarlığına bağlı Müsteşarlık tarafından denetime tabi olan firmalar. Aracınızı yine yetkili servise götürdüğünüzde aynı ustalar yapıyor. Yetkili servisler de denetime tabii olduklarından şu firmadan gelene şöyle muamele, bu firmadan gelene böyle muamele yapın demezler. Genel merkez kendi yetki verdiği servise markaya zarar gelmemesinden ötürü izin vermez.

Harici olarak bazı firmalar da Türkiye'den çekilme arzusunda olabilir örnek olarak Madgeburger o tarz firmalardan uzak durmanız kafii.


Bende acente sahibiyim özelden bilgilerinizi yazarsanız kampanyalı fiyatlardan teklif sunmak isteriz.




Bu mesajda bahsedilenler: @BR9
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.