Eğer CD 'deki ses dosyalarını PC 'ye atacam diyosan JetAudio işini rahatlıkla görür. Indirdikten sonra kurup , sol üst köşedeki RIP tuşuna basarak CD den çıkartabilir , yok hayır ben sadece sesin uzantısı değiştirecem diyosan CONVERT > AUDIO yu seçip istediğin sesi istediğin türe dönüştürebilirsin. Çıkartırken tag'leyebilir , kalitesini istediğin şekilde ayarlayabilirsin.
Not : JetAudio piyasadaki en iyi ses oynatıcı programdır . Winamp , iTunes , media player fasa fiso.
Neronun ara yüzünde ses dosyalarını encode et diye bir seçenek var. O kısımdan CD içinki dosyaların uzantısını mp3 e çeivirip bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
Indirdikten sonra kurup , sol üst köşedeki RIP tuşuna basarak CD den çıkartabilir , yok hayır ben sadece sesin uzantısı değiştirecem diyosan CONVERT > AUDIO yu seçip istediğin sesi istediğin türe dönüştürebilirsin.
Çıkartırken tag'leyebilir , kalitesini istediğin şekilde ayarlayabilirsin.
Not : JetAudio piyasadaki en iyi ses oynatıcı programdır . Winamp , iTunes , media player fasa fiso.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 29 Mayıs 2009; 12:52:59 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle