Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
123
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tr Sunucusu Support Destegi
S
13 yıl (2838 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Özet geçeyim geçen hafta aldıgımız oyunu 2 kişinin çıkması sebebiyle kaybettik karsı takımdan biri isminide yazayım "papileyte" önce oyun içi sürekli küfür etti şahsıma ve aileme ardından lobide hem takıma hem bana etti . Lanede tutamadı sanırım beni o yuzden zoruna gitti çocugun bende ss aldım report sisteminin işe yaramadıgını bildigimiz için supporta yolladım bu konu hakkında bişey yapamayacagını oyuncuyu takip edecegini söylüyor böyle saçma iş mi olur şimdi adam benim şahsıma aileme hatta dinide karıstırıyor agır küfürler ediyor ss yolluyorum support bişey yapamam diyor bu nasıl iş.Trdeki görevlileri şikayet etme şansımız yok mu veya euda bulunan supportlara yollasam ssleri bilgilendirsem bi sonuç alırmıyım ?Artık her oyun report atmaktan sıkıldım ama attıgım adamlar ceza almıyorlar çok saçma Tr açılalı kaç ay oldu halen açmadılar tribunali.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



H
13 yıl (6218 mesaj)
Yarbay

5 gün dür ben daha cevap bekliyorum. adamlar cevap vermeye üşeniyor cezayı vermesi hayli zaman alır



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.