Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
913
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[TR] iDeneb 1.4 10.5.6 (KERNEL PANIC HATASI YARDIM)
A
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.iDeneb 1.4 10.5.6 sürümünü indirip sorunsuz bir şekilde kurulumu gerçekleştiriyorum.Leopard açılıyor fakat birşey indirmek istediğimde yada HDD de bulunan programlardan birisini kurmak istediğimde resimdeki hatayı alıyorum ve pc kitleniyor yeniden reset atıyorum leopard tekrar açılıyor.Sanırım "Kernel Panic" hatası alıyorum.Ne olduğunuda bilmiyorum.Bütün Kernel leri yükleyip denedim.Aynı hatayı sürekli alıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmethan26 -- 5 Mart 2009; 3:53:55 >

K
15 yıl
Binbaşı

Büyün kernel leri yükledim derken? eğer o kernellerden senin ihtiyacın haricinde extra olarak yüklersen sorunlarla karşılaşmaman mümkün değil. o yüzden sana lazım olan yanlızca birtanesidir. o tür ayrıntılara dikkat et istersen. çünkü her yükleme seçenneklerinden sadece bir tanesini kurman gerekiyo biliyorsun değil mi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl
Binbaşı

Arkadaşım derdinin dermanını biliyorum ama anlaşılan sende bulmuşsun ki bir önceki mesajıma karşılık herhangib i yazmamışsın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.