Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1186
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Toshiba VIP Servis Hizmeti
T
10 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

TNB Premium Hizmet paketleri, VIP servis hizmeti ile size ayrıcalıklı teknik servis hizmeti sunuyor!

Cihazınız arızalandı ve yoğun iş temponuzun servis süresinde aksayacağından artık endişe duymanıza gerek yok. TNB Premium hizmet paketlerimizden VIP Servis hizmeti tam size göre.

24 saat içerisinde teknik servis hizmeti sunmayı öngören hizmet paketimiz Toshiba kullanıcılarına hızlı ve güvenilir teknik servis deneyimi sunuyor.

Cihazınızın merkezimize ulaşması ile birlikte başlayan 24 saatlik servis hizmeti ile cihazınızdan uzun süre ayrı kalmanıza gerek yok. Hem de cihazınız garanti süresi boyunca kaç kez arızalanırsa arızalansın. VIP servis hizmeti merkez servisimize cihazınızın her gelişinde 24 saatlik servis hizmeti ile cihazınızdan uzun süre ayrı kalmayacağınızı taahhüt eder.

Peki VIP Servis hizmetine nasıl ve nereden sahip olabilirim?

VIP servis hizmeti paketimizi yetkili satış noktalarımızdan satın alabilir ya da web sitemizde yer alan VIP servis talep formunu doldurarak çağrı merkezimiz vasıtası ile kolayca sahip olabilirsiniz.

Ayrıntılar:www.toshibatr.com/vipservis/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.