1- 2011 model fiesta dizelim 2014 yılında perte çıktı. Aracın yürüyeni önde ve arkada tamamen kazalıydı, airbagler de açılmıştı. Eksper e23.000TL fiyat çıkardı servis, şişirerek (çoğu airbag olmak üzere), servis görevlisi arkadaşım da tam olarak şöyle söyledi : 9-10bin TL'lik hasar var aracında, karar ver, eksperle pert ya da tamir konusunda konuş, ikisine de uygun aracın. Ben perti seçtim.
2- Bir araç için computest ilana uygun şekilde rapor verdi, tramer kaydı da uygundu ilana. Yine de bir yetkili servis götürmek istedi alacak arkadaşım arabayı, yetkili servis çok değişik bir şey söyledi, "aracın tamir faturası veya hasar kaydı sistemde yok, fakat bu araç yanmış, bu aracı tamir için bizden teklif alınmış, burada yaptırılmamış."
15 bin Fiesta için ciddi bir rakam değil diyenlere fazla itimat etme, tek computeste de güvenme. Sizden önceki kullanıcı ne tür bir adam nasıl kullandı bilemezsin, o yüzden eşeğini sağlam kazığa bağla, üşenme hem computest yaptır hem de servisine götür aracı, zira düzenbaz dolu ortalık, adam satabilmek için aracını 40 takla atıyor, sorsan trameri yalanlar.
Sanki cok zengin bir devletmisiz gibi. PAra saciyormusuz gibi arac begenmiyouz. Araba bu tabiki degiseni boyali yeri vs olabilir. Arkadas piyasadan uygunsa al bin kullan mis gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >