Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
8477
Cevap
354124
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (381. sayfa)
K
5 yıl
Yarbay

Tanıtım saatini burada ben yazmışım ama oma rağmen unuttum gitti, videoyu yotubue da görünce hatırladım

Video:

Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 18 Mayıs 2020; 20:13:35 >

C
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Steel Wave güncelleme notları https://www.ubisoft.com/tr-tr/game/rainbow-six/siege/game-info/seasons/steelwave


2 yeni operatör geliyor atak için Ace, defans için Melusi.

Ace hard breacher türünde olacak. Silahları AK12 ve XM1014. AK12 oyundaki en güçlü silahlardan birisi ve Fuze dışında ilk defa kullanılacak silah yönünden sağlam bir opeatör olmuş. Yeni bir silah gelmesi uzun süre mümkün durmuyor hem lisans hem dengeleme yönüyle bir süre daha yeni silah gelmeyeceğini söylemişlerdi.
Cihaz yönünden Thermite için sağlam bir alternatif olacak gibi duruyor. 3 tane patlayıcısı var her biri neredeyse Hibana'nın tüm patlayıcıları kadar yer açıyor. Counter olarak Hibana ve Thermite gibi Mute, Bandit ve Kaid var. Hatch açmak için 2 tane atmak gerektiğinden Hibana'nın yerini alması zor ama Thermite için iyi bir alternatif olmasını bekliyorum hız/zırh olarak da 2/2 şeklinde.

Melusi de defans operatörü. Ela/Lesion mantığıyla yani tuzakları kur yakında bekle mantığıyla oynanacaktır muhtemelen. Tuzakları rakipleri yavaşlatıyor ve hafif sallantı yaratıyor. Bunun dışında da titreme sesine benzer bir sesle hem rakibin ses duymasını biraz zorlaştırıyor hem de yakındakilere haber veriyor. Silah olarak da Lesion'ın SMG'si ve Frost'un Super90 pompalısı var ikisi de oldukça güçlü silahlar ve operatör 3 hız olarak geliyor.

House rework bu güncelleme ile geliyor.

Amaru artık pencereleri cihazı kullandığında değil girerken kırıyor sonunda bu değişikliği yapabildiler Ek olarak hatchleri de önceden kırmasına da gerek kalmıyor.

Yakınlık alarmı diye bir defans cihazı geliyor. Güvenlik kapılarındaki metal detektörler gibi bir sesi var yaklaşınca ötüyor.

Farklı bölgelerde farklı MMR ile oynamak olayına son geliyor. Avrupa'da Champion, Amerika'da Silver olan oyuncular vardı. Champion için sezonda en az 100 maç şartı geldi. Ranked lvl alt sınırı 30'dan 50'ye çıktı. Eğer maç başlarken bir takım eksik olursa iptal oylaması seçeneği geldi maç iptal oluyor kimsenin bir kaybı olmuyor. Bu sezon çok uçuk değil hep ihtiyaç olan şeyleri getirmişler. Map banlama çalışmaları korona yüzünden ertelendi.

Echo için Elite seti geliyor

Clash'in dürbünü red dot değil reflex nişangahı olacak.

Echo'nun sarsma efekti kaldırıldı ve kalkan yerine impact geldi. Elite gelen operatöre nerf atmaları ilginç herhalde Ela gibi sattıktan sonra atmayalım demişler.

Finka yerdeki oyuncuyu kaldırdıktan sonra 5 canı kalıyordu şimdi 30 kalacak. Kalktığında 20 de boost ile birlikte 50 canı olacak.

Kaid için LFP586 revolver silahı eklendi.

Kali'nin patlayıcılarını patlama süresi 2.5 saniyeden 1.5 saniyeye düştü. Sniperın tepmesi azaldı ve tabanca yerine Clash'in taramalısı geldi.

Nomad'e, Capitao'nun tabancası eklendi. Kaidde sorun olmasa da atak için o dürbün işkence gibiydi iyi oldu.

Oryx duvardan geçerken 10 değil 5 hasar alacak. Silahına angled grip geldi.

Ying son güncellemede candela sayısına buff almıştı şimdi tekrar 3'e indi.

Silah eklentilerini boyama seçeneği geldi siyah, kahverengi(sütlü) var şimdilik. Bu renklerle biraz oynamışlardı bir ara siyah holo falan vardı sonra kahverengi yaptılar falan şimdi imkan verilmesi iyi olmuş.

AA-12 için de bir değişiklik var. Hasarı arttı ve Kaid/Vigil pompalıları gibi dağılan değil tek giden mermi düzenine geçildi.


Aşağıya güncelleme test videoları atıyorum yer kaplamasın diye spoiler içine aldım




Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Binbaşı

Ohoo hocam ben ranked'a geçene kadar daha 3 ay var kim öle kim kala




Bu mesajda bahsedilenler: @Winter Is Coming
G
5 yıl
Yarbay

R6 ya türk opertorr gelmemesi tek sebibi budurhttps://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Turkism
Ekonomik yad arasyonel hiç bir açıklamsı yok. Bu saaten sonrada beklememek gerek. Echo, Maestro vs tank defanslarını bitiriyorlar, oyun full roamer dönüyordu döner artık.



G
5 yıl
Yarbay

test serveri ne zaman geliyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Charles Bartowski
V
5 yıl
Binbaşı

Bu akşam 7-8 gibi




Bu mesajda bahsedilenler: @guzmann06
R
5 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar, hangi serverda oynuyorsunuz bu oyunu? euwest 60 ping oynuyorum normal mi. millet 9 pingle oynuyor


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
5 yıl
Yüzbaşı

Normal. 9 ping alanlar sunucuya yakın olanlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Rocqo
V
5 yıl
Binbaşı

Ping sunucuya olan uzaklığınızla doğru orantılı artıyor. Malesef 60 ping bile güzel bir değer. Muhtemelen 9 pingi olan arkadaş sunucuya yakın bir konumda



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Rocqo
S
5 yıl
Yarbay

TTS güncellendikten sonra çökmeye başladı

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Tom Clancy's Rainbow Six Siege TS\BattlEye

Klasöründen install_battleye yapınca düzeldi.



V
5 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar bir sorum olacak örneğin uzaktaki bir noktayı kesmek için masanın üzeriniden bir noktaya çıkmak (parkur yapmak) oyunda glitch yapmak ban sebebi sayılabilir mi?
yaptım diye karşı takımdan birisi report ettiğini söyledi de merak ettim



B
5 yıl
Yarbay

Jabba discordundaki boş moderatörler galiba kanalı soğutmuş olacakki kimse kalmamış.. bi tane velet, ego tatmini yapmak için sürekli CS gelcek varmı? Valorant gelcek varmı? diye diye 20 bin kişilik discordu @all olarak mentionluyodu..

Jabba hariç başka platform varmı , bildiğiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Binbaşı

Serverlara bağlanamıyorum şu an.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 28 Mayıs 2020; 7:34:56 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl
Yüzbaşı

Epic indirimiyle Gold edition aldımda oyun hiç sarmadı nasıl oyun sarar mı yoksa iade etmeli miyim ?


Bu mesaja 3 cevap geldi.
V
5 yıl
Binbaşı

Oyunu aldım ilk seferde standard almıştım (102 tl) hic bir karakter yok fln sarmadı iade ettim, bir süre sonra tekrar aldim standart (102 tl) daha dışardan içeriye giremeden öldürüldüm o sinirle hemen iade ettim, sonra oyun indirime girdi gold 44 kusur liraydı. Gold aldim 5 aydır oynuyorum 400 küsür saat oynamışım, her gun mutlaka giriyorum aşırı sarıyor, yeni başlayanlar için tek eksik noktası mapler, mapleri ezberlemek zorundasınız. Youtube dan karakterin yeteneklerini fln izleyin. Umarım eğlenirsiniz, uzun olduysa kusura bakmayın





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venus94 -- 23 Mayıs 2020; 10:49:49 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @HarleyDavidson
P
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

Epic indirimiyle Gold edition aldımda oyun hiç sarmadı nasıl oyun sarar mı yoksa iade etmeli miyim ?
COD BF gibi fps oyunlarindan sonra bu oyun bogucu ve kasvetli gelebilir. Arkadasin varsa daha iyi kavrayabilirsin. Oyunu çözmek vakit aliyor. 5 sene Xboxda oynadim. Yeni pcye geçtim. Takim dayanismasina dayali oyundur. Solo oynayacagim diyorsan bulaşmani tavsiye etmem. Sen ne kadar iyi olursan ol takimina baltalar geliyor.

En azindan pc icin ben bu sekilde gordum. Xboxda bu kadar kazmaya denk gelmedim. 100 Lvl olmadan da ranked girme.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 26 Mayıs 2020; 23:21:56 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yarbay

Birkaç rehber video izleyin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @HarleyDavidson
C
5 yıl
Yarbay

ben de epic indirimiyle aldım oyunu yeni başlayanlar altında multi oynadım, bir kez takım arkaşımı vurdum bir kez de takım arkadaşım tarafından vuruldum :) dost düşman ayırt etmede zorlanıyorum :)


Bu mesaja 2 cevap geldi.
V
5 yıl
Binbaşı

O zamanla hallediliyor ilk baslarda bende de oluyordu, şimdilerde de şey oluyor ben birine ateş ederken takımdan birisi gelip önüme geçiyor haliyle takım arkadaşıma ateş etmiş oluyorum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cemil-mustafa
C
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: cemil-mustafa

ben de epic indirimiyle aldım oyunu yeni başlayanlar altında multi oynadım, bir kez takım arkaşımı vurdum bir kez de takım arkadaşım tarafından vuruldum :) dost düşman ayırt etmede zorlanıyorum :)
Bir anda önünüze fırlayınca normal ama sabitken oluyorsa zamanla alışıyorsunuz. Takım arkadaşlarının üzerinde isim yazıyor bir de çerçeve oluyor bunlar kapalıysa ayarlardan açılıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.