Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
498
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TM'ci Arkadaşlar Tarih'ten Nereye Kadar Sorumluyuz?
R
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bu konu genel olarak okuldaki hocamla benim aramda bir tartışma konusuydu. Cevabı kafamda hala tam net değil. 20. Yüzyılın Başlarında Dünya konusu ile başlayıp günümüze kadar devam eden kısımdan (Çağdaş Dünya Tarihi'nden) sorumlu muyuz? Kesin bir bilgiye sahip olan arkadaşlar bilgilendirebilirse çok memnun kalırım. Bazı eşit ağırlıkçı arkadaşlarıma okullarında bu kısmın çıkmayacağı söylenip, konular derslerde dahi işlenmemiş, bizde ise öyle olmadı.



1
5 yıl
Yarbay

Bu sene çağdaş dünya tarihinin hem tyt hem ayt kısmına girdiğini söyledi etüt hocamız. Ama müfredata baktığımda çağdaş dünya tarihini göremedim. Kısacası çok kasmadan bakmanı öneririm. Çıkarsa 1-2 soru çıkar en fazla.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Er

tmciler için son konu atatürk dönemi dış politikası



R
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Evet, bahsettiğim gibi yine çelişkiyle başladık :D Bu arada 1-2 soru demek az demek değil hocam, o bir soru sebebiyle istediğimiz yer elimizden kayabilir :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @13th Patronus @meduck
M
5 yıl
Er

Hocam dediğin gibi 1-2 soru bile çok önemli ama çağdaş kısmı tm kısmında yok. Bilgi sarmal, 345 gibi yayınlarda hiç rastlamadım. Selami Yalçın da yok demişti sorduğumda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rotbalat
R
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Çok sağ olun hocam :)




Bu mesajda bahsedilenler: @meduck
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.