Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
983
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Titanfall Server Error - client desynchronization
G
12 yıl (177 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Oyunu bugün satın aldım. Oyunu aldım almasına da pek oynayamadım. Menüleri güzel Başka bir şey göremedim çünkü. Her neyse sorun şu ki oyuna girdiğinde inanılmaz bir lag oluyor hatta oyuna başladığına bile zor uyanıyorsun. Sanki her şey donmuş gibi. Birkaç saniye sonra da oyundan atıyor ve başlıkta da belirttiğim gibi Server Error - client desynchronization hatasını alıyorum. Yani bu lag probleminin EA serverlarından olduğunu zannetmem yani belli ki sorun bende. Peki ne yapmalıyım ? Daha önce bu sorunu yaşayıp da çözebilen var mı ?



G
12 yıl (177 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Millet cok mu efsane bir soru sorduum bilmiyorum ama param cop mu oldu onu merak ediyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
12 yıl (611 mesaj)
Yüzbaşı

Yaklaşıl 1 aydır oynuyorum dediğin sıkıntı hiç gelmedi başıma server kaynaklı olabilir. Oyun on numara çok zevkli seni baya götürür pişman olmazsın. Bu arada xbox bölümü ölmüş hiçmi hiç can yok malesef bizim memleket sony ci dolu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
12 yıl (636 mesaj)
Yüzbaşı

Oyunun giriş ekranında X tuşuyla Server seçimi yapabilirsin. Genelde en düşük ping'e sahip sunucuya sahip olana bağlanır ama sen yine de bir bak. Ben hep Europe West'de oynarım oyunu aldığım günden beri... Hem düşük ping (98ping en düşüğü bu) hem yeterince dolu.



G
12 yıl (177 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Bende dusuk ping olani seciyorum ama ne yazik ki bir degisiklik yook. Oyunu acabilirsem beni goturuceginden suphem olmaz ama calismayan bir oyunda isime yaramaz. Internetten arastirma da yaptim fakat yinede hicbirsey bulamadiim. Deluxe Pack versiyonunu satin aldim oyunun Dlc'leri filanda indirdim nafilee. Birde kesinlikle Xbox bolumu olmus.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl (4138 mesaj)
Yarbay

Bende ilk başlarda bağlantıdan yana sıkıntılıydım. 2 aydır sadece bir kere bağlantım 3 çizgi oldu onun dışında hep 2 çizgi. Bağlandığım server en iyi 105-110 ms arası. Bulgaristan yada yunanistana bir server koysalarda biraz daha rahatlasak. Ama bu bağlantının kendim için söylüyorum oynayışımı etkilemiyor ama hep iki çizgi ile bağlanmak ruhsal olarka çöküntüye yol açıyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 21 Aralık 2014; 20:29:44 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl (177 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Tabii insan ister istemez kendini ezilmis hisseder.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.