Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
471
Tıklama
0
Öne Çıkarma
tıp yazmayı düşünen varsa bi daha düşünsün
T
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

mrb arkadaşlar ben tıp fakültesi 4.sınıf öğrencisiyim bence ülkemizde doktorluk artık ayaklar altında . fakülteye gelip o kadar çalışıp zar zor dersleri geçtiğinizde ve mezun olduğunuzda size verilecek olan değer o emeklerinizin kat kat altında kalıyor. gerek maddi gerek manevi olarak ... bence bi daha düşünün tıp yazmayı düşünenler...



D
13 yıl
Yüzbaşı

-
13 yıl
Yüzbaşı

rakip eliyor beyler inanmayın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
13 yıl
Yarbay

guitarhero geliyor biraz sonra :D





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 4 Mart 2012; 4:42:35 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ö
13 yıl
Yüzbaşı

Zorlugu cok onemli degil bence.Giren binlerce insan mazun oluyorsa biz de oluruz.Okuldan sonrasi icin maddi olarak az gercekten fakat diger mesleklere gore fazla.28-29 yasinda ki bir uzman 6-7 bin lira maas aliyor.Baska hangi meslek grubi bu kadar kazanir bilmiyorum.Fakat Doktorlar bu paradan daha fazlasini hak ediyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
13 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

guitarhero geliyor biraz sonra :D

Aynen



T
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşım mezun olmasına tabiki olursun aylaklık etmedikçe ama insanda şevk denen bi şey bırakmadılar...burada vicdan devreye giriyor insanlara iyilik yapmak istiyorum , bol bol hayır duası almak istiyorum diyosan çok ideal bi meslek ;)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.