DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
227
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TİP 7 ve TİP 23 Geldi Sokağıma
M
5 yıl (1326 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar sokağımın başına TİP 7 (23 e göre bayağı büyüktü) ve Tip 23 (küçük dolap) geldi sokağıma. İki dolabı da yan yana koymuşlar cadde üzerine. Bana uzaklığı 50 metre falan aşağı yukarı uzaklıkları.

Tip 7 yazan dolabın üstünde 140 HS gibi bir şeyler yazıyordu benim evimdeki ankastre kutusuna baktım o da 140 ile başlıyor ama harfler aynı değil. Yeni kurulan Tip 7 dolabındaki kodla aynı fakat harfler tutmuyor benim ankastredeki.

Halihazırda Türknet kullanıyorum hemen aradım türkneti 4-5 gündür kanser oldum hattımı hala geçiremediler fakat DSL ışığım gitti bugün hala yanmıyor. Altyapı sorgulamada 75 megabite kadar alabileceğim gözüküyor.

Evim müstakil, sizce ben bu hızları ve üstünü alabilir miyim? Bu dolaplardan yararlanabiliyorsam eğer sizce müstakil eve fiber de çekerler mi ? Sonuç olarak tip 7 ve 23 sokağımın hemen başında

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelanchoLy - Man -- 18 Mayıs 2021; 23:29:49 >

M
5 yıl (6092 mesaj)
Yarbay

Hattın 1-2 gün içinde dolaba taşınacaktır. çok rahat 100mbit alırsınız. Ve evinize fiber hayal etmeyin gelmez. O kutular konmayan yerlerde eve fiber geliyor. O kutu kondu mu eve fiber çekilmez demektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl (1326 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

hocam ben yaklaşık 15 yıldır 11 megabit internet üstünü göremedim evimde. 100 megabit benim için çağ atlama olur. fiber varsın olmasın napalım

Sizce evin bakır kablosunu cat 6 ile değiştirmeli miyim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelanchoLy - Man -- 19 Mayıs 2021; 2:1:39 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @miskindvd
M
5 yıl (6092 mesaj)
Yarbay

Şimdiden değiştirmenize gerek yok. Eğer yeni dolap aktif olduğunda VDSL olarak 60mbit üstüne çıkamazsanız değiştirirsiniz. Mesela ben 35 senelik kablolar ile 100mbit alıyorum. Zamanında çok kaliteli yapılmış.




Bu mesajda bahsedilenler: @MelanchoLy - Man
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.