Arkadaşlar odamdaki Tilgin Modem den gelen interneti salondaki PS3'e oyun için ve LCD tv'yede DLNA ile film için bağlamak istiyorum. Sorum ise bu bağlantı için Access Point mi yoksa Router özellikli bir modemmi almalıyım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Modem ve Ps3 ve TV farklı odalarda USB Adaptör almaya kalksam ikisinede ayrı adaptör alacağım tek makine alayım olayı bitireyim diyorum ama alacağım modem Access Point mi yoksa Router özelliklimi olmalı onu bilemiyorum.
Ayrıca bağzı konularda Tilgin'in Access Point'e bağlanamadığı bağzısında ise bağlandığı söyleniyor buda ayrı bir sorun bu sorunu yaşayan var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.