Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
264
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ticwris GTS akıllı saat anlık olarak vücut sıcaklığını ölçüyor
E
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Bugüne kadar sağlığımız ile ilgili farklı değerleri ölçme yeteneği olan akıllı saatler artık koronvirüs salgını için optimize edilmeye başladı. Vakaların erken dönemde tespit edilmesi önemli olduğu için optimizasyonlar da bu yönde oluyor.



Ticwris GTS özellikleri



Huawei’nin akıllı saatlerinde kandaki oksijen oranını belirleme özelliğini öne çıkarmaya başlaması sonrasında Çinli Ticwris markasının da anlık olarak vücut ısısını ölçebilen akıllı saati dikkat çekiyor.



Ticwris GTS akıllı saat modeli barındırdığı ısı sensörü sayesinde vücut sıcaklığını ölçebiliyor. Koronavirüs salgınında yükselen vücut sıcaklığı önem taşıdığı için Ticwris GTS modeli bu anlamda işe yarayabilir.



Ayrıca Bkz.Huawei’de üst yönetim değişiyor



Isı ölçme özelliği kullanıcıya bağlı olarak manuel veya saatlik olarak otomatik vücut sıcaklığını ölçebiliyor. Kritik değerlere geldiğinde ise kullanıcıyı uyarıyor. Saati sürekli kullanmanın daha etkili ölçümler sağladığı ifade ediliyor.





Ticwris GTS akıllı saat modeli 1.3 inçlik ekran, bildirim gösterme, standart yoğunlukta 5 gün kullanım süresi, 20 gün bekleme süresi, nabız ölçme, kandaki oksijen oranını ölçme, kan basıncını ölçme gibi özellikler sunuyor.



Ticwris GTS modeli 30$ civarında bir fiyat etiketine sahip ve daha çok Çinli alışveriş sitelerinde satılsa da Amazon gibi platformlarda bulmak da mümkün. Ticwris markasının 4-5 inçlik ekrana sahip büyük akıllı saatleri de yer alıyor.


 Haberi Portalda Gör

S
4 yıl
Yarbay

Bir de yanına ekg çekme özelliğini ekleselermiş tüm saatler arasında en özelliklilerden biri olabilirmiş sanırım. Ama fiyatı uygun tutup bu dönemde en ihtiyaç olan ateş ölçmeden olaya girmeleri en doğru strateji tabi bir işletme açısından.




E
4 yıl
Yüzbaşı

Bu markanın 2.86" ekranlı bir saati var. İphone koluna takmış gibi

Ama Özellikler müthiş

3 GB Ram
32 GB Dahili hafıza
640x480 çözünürlük
4G
2880 Mah Batarya

< Resime gitmek için tıklayın >



N
4 yıl
Teğmen

Güzel bir özellik olmuş



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

X
4 yıl
Binbaşı

Giyilebilir cihazlarda trend artık ısı ölçümü olur.




B
4 yıl
Teğmen

Ürün fiyatı 144, kargo fiyatı 157 tl



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.