Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
494
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ticari Yazılım Tavsiyesi Arıyorum
K
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar perakende işiyle uğraşıyoruz.
Barkodlu hızlı satış yapabileceğimiz, ön muhasebemizi tutabilecegimiz ve pazaryerleri ile kendinden entegre veya entegrator firmalarla tam entegre olan bir ticari yazilim arıyoruz.
Ticari yazilim ve entegrator firma tavsiyesi verebilecek olan var mi lütfen?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yüzbaşı

özel yazayım sana



E
3 yıl
Yarbay

Standart sipariş,satış ve muhasebe efatura ile birlikte stok yonetimi ve barkod modulu olan esnek ve uygun maliyetli bir erp varsa..banada lazım..;)



A
3 yıl
Er

Düşünceleriniz güzel bu yolda logo yazılım ve ürünlerini tercih etmenizi öneririm muhasebe konusunda en ilerde olan firma olduğunda bütün e-ticaret sistemleri logoya entegre üretir yazılımlarını

isterseniz daha detaylı yardımcı olabilirim

aşağıda verdiğim linkte logoya entegre e-ticaret perakende ve muhasebe programları var seçenek çok o yüzden bütçeye göre değişir aradığınız program. https://www.aykonsoft.com


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Yarbay

Merhaba,

20 senedir logo kullanıcısıyız zaten ancak logo nun her cıkan yeni versiyonla birşeyleri kısıtlaması hemde lem uygulaması canımızı sıktıgından ki 4 senedir lemde almıyorum(bu arada türk rekabet kurumu ne işe yarıyorsa )sonuc farklı erp araşıyındayız..bu arada zensoft çözümleri baya enteresanmış logoyla devam etsek bazı çözümler denenebilirmiş..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aliatik07
A
3 yıl
Er

İsterseniz müsait bir zamanınız da size ürünlerimizle ilgili demo yapabilirim özelden numaramı bırakıyorum iyi günler.



Z
3 yıl
Er

Babamız uzun süredir işletmesi için Bilsoft kullanıyor. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadı. Tamamen ücretsiz bir program. Bir sorununuz olduğunda maille ücretsiz bir şekilde iletişime geçip yardım alabiliyorsunuz. Sadece canlı teknik destek isterseniz belirli bir ücret veriyorsunuz. Arada kendi içlerinde güncelleme sıkıntısı oluyor ama onu da hızlıca hallediyorlar. Bir bakmanızı tavsiye ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @El_domingo
A
3 yıl
Er

Merhaba,
kesinlikle çözüm bulabileceğiniz bir yer program kullanımı çok ptarik.
entegratör, hızlı bilişim, uyumsoft, edm tavsiye ederim.

https://www.youtube.com/channel/UCqi1NHPT3X1p_PHRDYa8yFw/videos



K
2 yıl
Er

Merhabalar arayışınıza uygun web tabanlı bir program mevcut.
https://www.evobulut.com/stok-takip-programi
Bizler de hepiniz gibi bir çok program kullandık ancak yaklaşık 2 yıldır barkodlu stok takip,pazar yeri entegrasyon ve fatura süreçlerimizi yönetebildiğimiz Evobulut programından fazlasıyla memnunuz. İnceleyebilmeniz için sizlere link iletiyorum. Asla pişman olmazsınız ;)
https://www.evobulut.com/pazaryeri-entegrasyonu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.