THQ'nun işlerinin iyi gitmediği projelerinden olan uDraw, ekibin dağıtılmasının ardından marka açısından da rafa kaldırıldı.
THQ'nun finansal raporlarında firma uDraw ürünlerinin satışlarının beklenenden çok daha düşük olması gerekçesiyle birlikte, artık uDraw markasıyla ürün çıkarmayacağını açıkladı. uDraw oyun tabletlerinin 2010'da Wii'deki başarısı, PS3 ve X360 sürümlerini beraberinde getirmişti. Ancak THQ'nun bu girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.
Finansal raporlarda belirtilenlere göre THQ, bu dönemden başlayarak gelecekte daha fazla çekirdek oyuncu kitlesine yönelecek.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
THQ bu aralar sıkıntılı ya keşke bu rekabete ortak olabilseydi beraberinde başkalarını da çekebilir ve konsol piyasasını belli başlı firmaların kontrolü altından azda olsa çıkarırdı...
THQ zor dönemde arkadaşlar.. Oyunlarını erteliyorlar, gelecek vââd eden ürünlerini rafa kaldırıyorlar.. Tekrar toparlanmaları şart, oyun sektörünün köklü firmalarından birisi ve bünyesinde çok kaliteli yapımlar var.. Umarım en yakın zamanda içinde bulundukları buhrandan kurtulabilirler..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.