Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
57
Tıklama
0
Öne Çıkarma
The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash’ın Yeni Fragmanı
A
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Yayın günü yaklaşan isekai animesi The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash, diğer adıyla Saijaku Tamer, yeni bir fragman yayınladı. The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash’in en yeni fragmanında Ivy’nin, slime partneri Sora ile birlikte yeni bir hayata başlamaya çabaladığını görüyoruz.

Yaklaşan fantezi animesinin baş karakteri Ivy, 23 Kasım 2023’te yayınlanan en yeni The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash fragmanında yer alıyor. Acımasız bir şekilde ölmesi üzerine, anıları korunmuş bir şekilde bu yeni dünyada doğan Ivy, daha mutlu bir hayat yaşamak için çabalıyor. Aina Suzuki karakteri seslendirirken, Mutsumi Tamura da slime partneri Sora’yı seslendiriyor. Prömiyeri 13 Ocak 2024’te yapılacak olan serinin animasyonlarını ise Studio Massket üstleniyor. Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=LtwLjXQ3p1A&feature=youtu.be
Kaynak: KesifAsya.com



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.