Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Naughty Dog ekibinin üstlendiği The Last of Us Part II Remastered için yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan yeni fragman, oyunun yeni modunu, özelliklerini ve daha fazlasını tanıtıyor.
Yeni sürüm yakında oyunculara sunulmayı bekliyor
The Last of Us Part II'nin yeniden düzenlenmiş sürümünde farklı geliştirmeler ve modlar bulunuyor. Oyuna PlayStation 4 konsolunda sahipseniz, 10 dolarlık bir ödeme ile beraber remastered sürümüne yükseltebilirsiniz. İster dijital ister fiziksel sürüm sahibi olun, PlayStation Store üzerinden bu yükseltmeyi yapabilirsiniz. Aynı zamanda PlayStation 4 konsolundaki kayıt verileriniz doğrudan yeni sürüme aktarılabilecek.
Bunun dışında oyun içerisinde "No Return" modu, "gitar çalma modu" ve daha fazla geliştirme yer alacak. The Last of Us Part II Remastered, 19 Ocak'ta PlayStation 5 konsolu için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
Yeni fragman
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.