Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
851
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tera Online EU hesabımı satıyorum. [EU - Samael(PVP)]
A
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Tera'ya açıkcası baştan beri fazla ısınamadım, sadece 4-5 gün oynadım ve sonra Diablo 3 çıktığı için bıraktım. Oyun süresi bitmeden satmak istiyorum.

Hesap özellikleri;
Samael PVP serverinde Level 36 archer (itemleri leveline göre uygun)
350G civarında altın.
Oyun süresi 6 hazirana kadar.

Hesabın tüm bilgilerini değiştirebiliyorsunuz, ayrıca size CD-KEY'in fotoğrafını göndereceğim. Siz e-maili değiştirdikten sonra başka kimse hesabınıza giremez çünkü Tera'da tanınmayan bir bilgisayardan giriş yapıldığında sizin e-mail hesabınıza bir kod gönderen güvenlik sistemi mevcut.

Ödeme ve Fiyat;
Hesap fiyatı 20€'dur. (An itibariyle 45 TL'ye denk geliyor.) Daha fazla indirim yapamam çünkü daha önceden 35€'ya satıyordum.

Ödeme konusunda PayPal tercihimdir. Bu kadar düşük bir mebla için banka/ptt ile uğraşmak istemiyorum. PayPal kullanmak istemeyenler için İş Bankası hesabım mevcut, havale yapabilirsiniz. Bilgileri özel mesaj gönderdiğiniz takdirde max. birkaç saat içerisinde verebilirim.

İyi günler.



J
12 yıl
Yüzbaşı

collectors edition mı? normal mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

F
12 yıl
Er

A
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hesap fatromat arkadaşımıza satılmıştır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.