Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
595
Tıklama
1
Öne Çıkarma
TeqPay.com - Sanal POS - Tüm cüzdanlar - Mobil Ödeme - Düşük Komisyon - Ertesi gün ödeme
T
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Teqpay Ödeme Tahsilat Platformu


Teqpay platformu; Türkiye'de popüler olan ödeme yöntemlerini tek bir çatı altında toplayıp, tek entegrasyon kolaylığı ile online ödeme almak isteyen e-ticaret ve digital platformlara sunmaktadır.

Tek entegrasyonun yanında tüm ödeme yöntemlerini tek bir panelden yönetirsiniz. Ayrıca finansal mutabakatı da tek bir kanaldan Teqpay ile yaparsınız.

ÖDEME YÖNTEMLERİ:

1) Sanal POS: Tüm bankaların POSları servisimize entegre durumda olup, tek çekim ve taksit seçenekleri sunulmaktadır. Ödemeler ertesi gün yapılmaktadır.

2) Papara: Papara cüzdan hesabı olan müşterilerinizden ödeme alabilirsiniz. Müşteriniz, Papara seçeneğini tercih ettiğinde Papara'nın ödeme ekranı açılır. Müşteri Papara kullanıcı adı ve şifresini girerek ödemeyi tamamlar.

3) BKM Express: BKM Express kullanıcıları bu seçeneği tercih edince BKM Express'in ödeme ekranı açılır. Müşteri, BKM Express kullanıcı adı ve şifresini girerek ödemeyi tamamlar.

4) FastPay: FastPay kullanıcıları bu ödeme yöntemini tercih ettiğinde FastPay ödeme sayfası açılır. Müşteri, FastPay kullanıcı adı ve şifresini girerek ödeme işlemini tamamlar.

5) Paycell: Paycell kullanıcıları bu ödeme yöntemini tercih ettiklerinde Paycell ödeme sayfası açılır. Müşteri, Paycell kullanıcı adı ve şifresini girerek ödeme işlemini tamamlar.

6) Maximum Mobil: Maximum Mobil kullanıcıları bu ödeme yötemini tercih ettiklerinde Maximum Mobil Ödeme ekranı açılır. Müşteri belirtilen adımları takip ederek ödeme işlemini tamamlar.

7) Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Mobil Ödeme: Müşterileriniz kullandıkları operatördeki faturalarına yansıtarak ödeme gerçekleştirebilirler.

8) Banka Havalesi: 8 büyük bankadan herhangi birinde hesabı olan müşterileriniz kolay ve hızlı şekilde havale yöntemi ile ödemelerini yapabilirler. Ödeme onayları otomatik olarak Teqpay servisi üzerinden yapılmaktadır.


Teqpay Ödeme Sayfası


< Resime gitmek için tıklayın >


Başvuru yapmak için tıkla

https://teqpay.com/#contact-1



O
4 yıl
Er

Entegrasyonu sadece teqpay ile yapinca yukaridakilerin tamamini almis oluyor muyuz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.