Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
849
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Temiz Corsair K70 MK2 Rapidfire Cherry MX Speed Switch Klavye Revize 700 TL
Şehir : #Malatya
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
Ekipman Türü : #Klavye
U
2 yıl
Er
Konu Sahibi

1
1 Temiz Corsair K70 MK2 Rapidfire Cherry MX Speed Switch Klavye Revize 700 TL
Zamanında hevesle aldığım, herkesin normal kullandığı şekilde kullanılmış klavyem fazlalıktan ötürü satılıktır. Resimlerde her şey mevcut, anlatılacak bir şey yok. Klavye kendini gösteren bir ürün. Kozmetikten yana resimde göstereceğim yerler harici bir sıkıntısı yoktur. "E" tuşutelefon düştü üzerine yazı yeri çatladı maalesef. Diğer tuş takımı sağlam onunla değiştirilebilir. Kutu içeriği tam, e-fatura mevcut, temizledim kutusunu koydum kapattım alıcısına kadar öyle kalacaktır. Adeks bilişimden 03-07-2019 tarihinden alınma garanti devam etmektedir. Malatya içi elden teslim diğer illere havale sonrası kargo. Söylediklerim dışında harici bir şey yoktur. 0530 429 98 75 iletişim.
Fiyat Revize 700 TL
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.