Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
367
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Telpa ihtarname
L
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Herkese merhaba yaklaşık 6 kere servise giden ailemizin bir üyesinin gmdsi 3 kere parça değişen para iadesi veya cihaz yenileme yapilmamak için yazılım atılıp geri verilen son olayda yazılım atıldı wifiye bağla dedim bağlayamadı tekrar gideceğim de kan çıkacağı için yarin tüketici haklarına para iadesi için başvuruyorum aklınız varsa bir daha bulaşmayın bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum tüketici haklarında parça değişim falan yazmamaktadır 1 sene içinde 4 kere garantiye giden telefon iade veya değişim isteme hakkına sahiptir alo175 den bana verilen cevap hukuku da saymayan bu firma için bimerede dilekçe yazacağım şükür benim gmdde sorun yok en azından



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
8 yıl
Yarbay

Dilekçede sadece servise kaç kere gittiğini yazın ve servis raporlarını da ek olarak sunun yeter. Ayrıntıya girmeyin, donanım, yazılım deyip sadece akıl karıştırıyorlar orada o kadar. Umarım küçük bir yerdesinizdir, işlemleriniz uzun sürmez. Başvurunuzu Edevlet üzerinden yaparsanız daha erken sonuç alabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.