Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
102
Cevap
11386
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Telefonunu serviste olup mağdur olan ne yapmalı? (6. sayfa)
C
15 yıl
Er

cssbaycelebi Bu Konuda Yardımcı Olurmusunuz Lütfen? Yanıtınızı Bekleyeceğim.....Şimdiden İlginize Teşekkürler.



C
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

kusura bakmayın uzun zamandır bu başlığa bakamadım. üst model yada başka bir model isteme hakkınız yok. o tamamen üreticinin insiyatifinde. para iadesi yada aynı model telefonla değişim isteyebilirsiniz.



C
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Tüketici hakem heyetine para iadesi için 14.12.2009 da müracaat etmiştim.Yetkili sonuçlanması 3 ay sürebilir dedi.Dün aldığım yerden 2 ay sonra ürünün yerine sıfır telefon geldi alabilirsiniz diye mesaj geldi.Bende tüketici hakem heyetine müracaat ettiğimi bu ürünü almayacağımı söyledim.Birileri ile görüştü başka bir telefon alabilirsiniz ama ibraname alacağız sizden,karar çıkınca bunu hakem heyetine göndereceğiz dedi.Başka bir ürün alırsam ve ibranameyi imzalarsam ne olur?Kanuni yönden sıkıntı olurmu?Gerekirse tüketici hakem heyetine tekrar vazgeçtiğime dair müracaat edebilirim.Telefonsuz kaldık ve Türkiyede kısa sürede sonuç alamıyorsunuz?Bilgi verirseniz sevinirim. Selamlar.

ibranameyi imzalamak sizin insiyatifinizde. para iadesi istiyorsanız ibraname imzalamayın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.