Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
175
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Telefonum Bir türlü düzgün şarj olmuyor.
I
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar general mobile gm 6 var bende.Bu cihazı şarj etmek istediğim zaman %100 e kadar doluyo fakat sonra şarjdan çıkarınca kullanırken örneğin %63 e geliyor tak kapanıyor.Sonra açıyorum şarj 0 dan başlıyor şarj etmeye.Bazen bu kapanma %40 ta iken oluyo Bazen %55 gibi yani ne zaman kapanıcağı hiç belli olmuyo.

Bazen açıyorum şarj 55 iken kapandıysa %55 te açılıyo şarj ediyorum Çıkarıyorum tekrar %55 te kapanıyo.Telefon ne zaman patlıcağı belli olmayan bomba gibi .Telefoncuyada götürdüm bi tane batarya takmış dandik ama.Bataryasıda yenilendi.Hani dandikte olsa en azından %100 den %0 a kadar gitmesi lazım oda yok.Napabilirim telefona napsam düzelir sorunu nedir ?



_
5 yıl
Teğmen

Keşke telefoncu yerine yetkili teknik servise gönderseydiniz.Eğer başka bir zaman yetkili servise göderim yaparsanız muhtemelen yetkisiz müdahale olup telefon garanti dışı kalacaktır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.