Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
947
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Teledünyayı monitör ile kullanmak
A
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak

teledünya abonesi oldum HD cihaz aldım HDMİ-DVİ dönüştürücü ile görüntüyü LCD monitörüme vermeye çalışıyorum monitör sinyali algılıyor ancak görüntü gelmiyor sizce sebebi ne olabilir . Akşam kabloyu sınamak için notebook'un HDMİ çıkışından aynı kablo ile monitöre görüntü vermeye çalışacağım.



M
14 yıl
Teğmen

Merhaba Sayın apocal,
Ben de hdmi-dvi kablo ile lcd monitöre bağlamayı düşünüyordum, sorunu çözebildiniz mi? Böyle bir kablo ile bağlayıp, görüntü alabilen var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
14 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar çıkışların ikiside hdmi bile olsa monitörünüzde tuner olmadığı için set top box'dan çıkan görüntüleri algılayamaz. Tv tuneri olan hd bir tv/monitör'e ihtiyacınız var. Benim bildiğim bu. Bahsettiğim ürün bunun gibi bişe ;http://www.vatanbilgisayar.com/lg-m2794d-pz-full-hd---68cm-lcd-tv,-1920x1080,-20.000:1,-2xhdmi,-400-cdm2-m2794d-pz/productdetails.aspx?I_ID=40907


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Teğmen

Ben stb'nin tuner görevini yapar diye biliyorum. Acaba lcd monitörün max. çözünürlüğü ile stb'nin gönderdiği çözünürlük aynı mı olmalı diye aklıma takıldı. o yüzden hdmi-dvi kablo ile kullanan var mı diye sordum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
14 yıl
Yüzbaşı

teledunya hd receiver la monitor den tv izliyorum ben hdmi dan bagli t260 monitorum 22 inch vardi samsung daha once dvi hdmi kullaniyordum yine receiver ı bırkac kere kapatıp acınca goruntunun gelmesi lazim ilk bagladıgında bazen gelmıyordu goruntu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.