Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1176
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Teknosacell taahhüt
S
7 yıl (2040 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

2 sene önce aldığım telefonun ve hattın taahhütü bitmiş durumda. Son faturayı ödedikten sonra yapmam gereken bir işlem var mı? Hattımı taşımak istiyorum. Turkcell veya vodafone veya Turk telekoma gidip hattımı taşımak istiyorum desem ve taşısam teknosaya herhangi bir yükümlülüğüm olur mu? Daha önce taahhüt bitirme işlemim hiç olmamıştı, bilgisi olan varsa çok teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.