Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1942
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Technics amfi için hoparlör tavsiyesi
M
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selamler; elimde technics su-7700k-xg amfi var, genelde pop, rock, jazz, chillout tarzı müzikler dinliyorum bunun için amfime uygun gelecek bookshelf hoparlör tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 1000-2000 tl arasında. Alacağım hoparlörleri daha sonradan almayı düşündüğüm onkyo tx-nr809 sinema sistemi amfi'sinde de kullanabilmek istiyorum önerilerinizi ona göre yapabilirseniz sevinirim.
Akai as-1080 amfi ile elimdeki technics arasında da kararsız kaldım açıkcası siz olsanız hangisine tercih edersiniz ve neden?



B
13 yıl
Çavuş

Merhaba, bende Technics amfi ile kullanmak için hoprlör araştırmıştım. 3-4 hoporlör test ettim ve en iyi sonucu JBL ile yakaladım. Kullandığım amfi Technics sa-tx 50 ve sinema için PİONEER vsx920 bir çift JBL E 90 ve bir çift sb-t200 bu hoparlörler beni yeterince tatmin etmekte. Tavsiyem JBL E-90 ayarında bir hoparlör. hem stereo da hemde sinemada iyiler. Tabii bu benim görüşüm. HOŞÇAKALIN...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Yarbay

800 TL civarına Monitor Audio BX2 alınabilir. Biraz fazlasına Bowers & Wilkins 685. Sadece müzik desen Focal 706v diyecektim ancak sinemadan ziyade müzik hoparlörüdür.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.