Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
338
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TeamViewer 8 Şifre ile Uzaktan Yönetim
H
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar TeamViewer 8 kullanıyorum. Bir hesabım var ve evdeki 3 bilgisayar dışında 7 tanıdığımın bilgisayarında da bu hesabım otomatik açılacak şekilde tanımlı. Sıkıntı yaşadığım bir nokta var. Listemdeki tüm kişilerde şifrem tanımlı olduğu için daha önce gözetimsiz kontrol için belirlediğim şifreyi kullanmadan istenilen zamanda bu 10 bilgisayarın her hangibiri diğerine görüntülü erişim sağlayabiliyor. Kullanıcı adım ve şifrem tanımlı kalacak şekilde uzaktaki bilgisayara bağlanırken başka bir şifre sormasını nasıl ayarlayabilirim? Çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.