Arkadaşlar, benim xml konusunda bir bilgim yok, sadece bir php ödevim için tckimlik no doğrulaması yapmam gerekiyor. Verdiğim adreste Soap falan diyo okudum ama ne şekilde kullanacağımı anlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. http://tckimlik.nvi.gov.tr/Web/WebServices.aspx
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
php bilemem ama .net de cok kolay bir yontemle anında kendi hazırladıgın form uzerine bu bilgileri alabiliyorsun bunun icin protokol soap dır formatta xml dir php dede bunun icin uygun bir eklenti olması lazım.
cera çok sağolasın, kodu çalıştıramadım soap falan eklenmesi gerekiyomuş server için. Neyse ben denemeden veriyorum kodu gerçekten kendim 1 hafta da uğraşsam yapamazdım.
http://tckimlik.nvi.gov.tr/Web/WebServices.aspx
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.