Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1204
Cevap
325390
Tıklama
22
Öne Çıkarma
Cevap: Tchibo Stok ve Ürün Paylaşım Konusu (71. sayfa)
S
5 yıl
Yüzbaşı

son kullanma tarihinin üzerine harici bir etiket basmışlar. eski tarih ise gözükmüyor. ürünün ise bayat olduğu çok belli. alo gıda hattına şikayette bulunacağım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
5 yıl
Binbaşı

Skt geçen ürün hangisi ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sume
J
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Sullen9308

tchibo oyuncaklardan birisini kullanılmış açılmış paketlerde gönderdi

iade etsek hediye ceki tekrar veriyorlar mı?
Aynısı başıma geldi;https://www.sikayetvar.com/tchibo/tchibo-acilmis-veya-kullanilmis-urun-gonderimi#answerComplaint-16162831

Hayır işin garibi tamamlamak için kahve almıştım ve bir tişört vardı siparişte, bana diyor ki arayan hanımefendi 'işte ilgili departman ile konuştum ürünü gönderin belki 50 TL'lik kod tanımlarız.'

Ben de dedim ki ya tanımlamazsanız? Ehem kekem öhöm müşterilerimizi mağdur etmeyiz falan. Tekrarladım yine ya tanımlamazsanız çünkü kesin bir şey diyemiyorsunuz ayrıca ben yine o kodla sitenizden yine bir şey alacağım kargo ücreti iki kere ödemiş olacağım müşterilerimizi mağdur etmeyiz diyorsunuz ancak ben 2 kez kargo parası ödemiş olacağım dedim. İki kampanya birleşmeyeceği için durum böyle dedi. Vereceğiniz koda özel kargo bedava yapın dedim. Yapamayız dedi.

Sonra hanımefendi ben talep oluşturup tekrar dönüş yapacağım dedi bugün aradı 'kusura bakmayın kargo parasını iade edemiyoruz 2 ürün olduğu ve birinde sorun olduğu için'. Tamam diyorum ikisini iade edeyim. Bu sefer de diyor diğer ürün gıda ürünü olduğu için iade alamayız. Türk kahvesi ha o da, sanki öğüterek çektirdiğimiz kahve.

Almanlardan öğrenecekleri çok şeyi var bu Türk kısmının. Alman tarafına durumu anlatan İngilizce bir mail atayım takarlarsa ne ala.



V
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: albayhulusiak

Resmen tchibo işi çok civitti
!! Dolandırıcıdır !! 35 liralık üç trendyol hesabımı çalmıştır sakın ha buna güvenip iletişim kurmayın, bloklayın.
İspat isteyen kişiler mail adreslerini özel mesajdan yazsınlar ss'leri atayım.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

J
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
Hocam imzama bakarsanız görürsünüz, bugüne kadar hiç insanlarla güven sorunu yaşamayıp yüzlerce alışverişim oldu ama bu kişi Carrefour kod aldı benden parasında falan değilim önce kullanamadım dedi sonra paranı atacağım dedi 3 hafta sonra 20 kuruş gönderdi. Evet tam 20 kuruş. Yüzsüzlüğün de bu kadarı! Yönetime şikayet edin ben de elimdeki görüntülerle edeyim bu kişiyi.



V
5 yıl
Yarbay

Hocam keşke önceden şikayet etseysiniz belki çözüm alırdınız, sınırsız çizdiler şimdi.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Hocam keşke önceden şikayet etseysiniz belki çözüm alırdınız, sınırsız çizdiler şimdi.
Bir daha dönecek farklı nickle hocam, terbiyesiz insan işte valla 3-5 lira için o kendine bu terbiyesizliği görüyorsa daha da yapılması gereken şey kalmamıştır zaten. Yine aklıma geldi sinirlerimi hoplattı. Bir de paşam hallederiz, paşam gönderirim diyip yalanlar atıyordu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.